preloader

Informatieplicht Energiebesparing - Persoonlijke ondersteuning

Bedankt voor uw interesse in onze dienst ter ondersteuning bij uw Informatieplicht Energiebesparing. De plan met persoonlijke ondersteuning bevat de volgende diensten.

  • 1 locatie/vestiging - Heeft U meerdere vestigingen dan moet U per vestiging bepalen of ervoor informatieplicht en energiebesparingsplicht bestaan. U moet voor iedere vestiging een aparte melding doen. Vraag in dit geval een offerte bij ons aan.
  • Samenstellen van erkende maatregelenlijst (EML) - Wij bepalen op basis van de door U verstrekte gegevens welke erkende maatregelenlijsten voor uw vestiging van toepassing zijn.
  • E-mail ondersteuning - Wij ondersteunen U bij het invullen van de verschillende formulieren en maatregelenlijsten. U stuurt ons een e-mail en wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.
  • Persoonlijke ondersteuning - Toegevoegd aan de e-mail ondersteuning kunt U ook bij vragen direct bij ons terecht. Het eerste uur van de persoonlijke ondersteuning is in de prijs inbegrepen. Mocht het toch langer duren, dan brengen wij EUR 90,- (ex. btw) in rekening.
  • Optie van persoonlijke ondersteuning op locatie - Wij kunnen ook bij U langs komen en wij vullen samen met U de benodigde formulieren en lijsten in. Hiervoor brengen wij voorrijkosten van EUR 12,50 (ex. btw) per 25 km in rekening. De afstand word volgens de ANWB routeplanner bepaald en wordt in intervallen van 25 km berekend (0-25km = EUR 12,50; 25.1-50km = EUR 25,-; enzovoort)
  • Melding bij RVO - Uw geeft de ingevulde lijst(en) en benodigde gegevens aan ons door en wij verzorgen voor uw de melding bij het RVO.
  • Kosten: EUR 199,- (ex. btw)
Contactgegevens:
Opdracht*:
Naam Bedrijf*:
Voornaam contactpersoon*:
Achternaam contactpersoon*:
Vestigingsadres:
Straat, Huisnummer*: ,
Postcode*:
Plaats*:
Land*:
E-mail*:
Tel.*:
Correspodentiesadres:
Straat, Huisnummer*: ,
Postcode*:
Plaats*:
Land*:
Bedrijfsgegevens:
kvk-nummer*:
SBI-code 1*:
SBI-code 2*:
SBI-code 3*:
Omschrijving bedrijsactiviteiten:
Jaarlijks Energieverbruik:
Elektriciteit in kWh/jaar*:
Gas in m3/jaar*:
Aardgasequivalent in GJ/jaar*:
Betaalmethode:
Toestemmingen: