preloader

Informatieplicht Energiebesparing - Spoedmelding

Heeft U spoed bij het voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing. Graag ondersteunen wij U om z.s.m. mogelijk uw melding te verzorgen. De inhoud van de dienstverlening bij een spoedmelding is als volgt:

  • 1 locatie/vestiging - Heeft U meerdere vestigingen dan moet U per vestiging bepalen of ervoor informatieplicht en energiebesparingsplicht bestaan. U moet voor iedere vestiging een aparte melding doen. Vraag in dit geval een offerte bij ons aan.
  • Samenstellen van erkende maatregelenlijst (EML) - Wij bepalen op basis van de door U verstrekte gegevens welke erkende maatregelenlijsten voor uw vestiging van toepassing zijn.
  • Wij ondersteunen U telefonisch bij het in vullen van de lijsten. Het eerste uur van de persoonlijke ondersteuning is in de prijs inbegrepen. Mocht het toch langer duren, dan brengen wij EUR 90,- (ex. btw) per opvolgend uur in rekening.
  • Optie van persoonlijke ondersteuning op locatie - Wij kunnen ook bij U langs komen en wij vullen samen met U de benodigde formulieren en lijsten in. Hiervoor brengen wij voorrijkosten van EUR 12,50 (ex. btw) per 25 km in rekening. De afstand word volgens de ANWB routeplanner bepaald en wordt in intervallen van 25 km berekend (0-25km = EUR 12,50; 25.1-50km = EUR 25,-; enzovoort)
  • Melding bij het RVO - Zodra alle benodigde gegevens compleet zijn verzorgen wij voor uw de rest.
  • Kosten: EUR 250,- (ex. btw) en exclusief eventuele voorrijkosten.
Contactgegevens:
Opdracht*:
Naam Bedrijf*:
Voornaam contactpersoon*:
Achternaam contactpersoon*:
Vestigingsadres:
Straat, Huisnummer*: ,
Postcode*:
Plaats*:
Land*:
E-mail*:
Tel.*:
Correspodentiesadres:
Straat, Huisnummer*: ,
Postcode*:
Plaats*:
Land*:
Bedrijfsgegevens:
kvk-nummer*:
SBI-code 1*:
SBI-code 2*:
SBI-code 3*:
Omschrijving bedrijsactiviteiten:
Jaarlijks Energieverbruik:
Elektriciteit in kWh/jaar*:
Gas in m3/jaar*:
Aardgasequivalent in GJ/jaar*:
Betaalmethode:
Toestemmingen: